Obveščamo vas, da so začele obratovati naše sezonske linije:

Na morje z Arriva poletnimi linijami!

Obveščamo vas, da so začele obratovati naše sezonske linije:

Linija obratuje vsak dan od 25. 6. do 31. 8. 2021.

Linija obratuje vsak dan od 25. 6. do 31. 8. 2021.

Iz Ljubljane preko Kranjske Gore lahko tudi to poletje potujete preko Italije (Tarvisio, Cave del Predil) do Bovca:

Linija obratuje ob delavnikih od ponedeljka do sobote od 26. 6. do 31. 8. 2021. 15. 8. 2021 linja ne vozi.

Aktualne informacije o pogojih za vstop v Republiko Hrvaško najdete tukaj.

Aktualne informacije za vstop v Italijo najdete tukaj.

 

IJPP ugodnosti in popusti na sezonskih linijah

Brezplačne »rdeče» IJPP vozovnice
Z vozovnicami je mogoč prevoz v medkrajevnem javnem potniškem prometu z avtobusom ali vlakom znotraj meja Republike Slovenija. Z vozovnicami ni mogoč prevoz v mestnih prometih.
V primeru potovanja na mednarodni liniji, vozovnica velja do zadnjega avtobusnega postajališča na liniji, ki je znotraj meja RS. Za nadaljnji prevoz je potreben nakup vozovnice od zadnjega postajališča v RS do izstopnega postajališča v tujini.

Vikend vozovnica za družine in skupine potnikov

Vozovnica omogoča družinam oz. skupinam potnikov do 5 oz. do 10 oseb, med katerimi je vsaj en otrok v starosti do 14 let, neomejeno število potovanj z medkrajevnim avtobusom ali z vlakom ob sobotah, nedeljah in praznikih v obdobju štirih zaporednih dni. Cena vozovnice bo 15 EUR za skupine do pet oseb in 30 EUR za skupine do 10 oseb.

Nakup vikend družinske vozovnice je omogočen le na IJPP prodajnih mestih. Vozovnica se naloži na neimensko IJPP kartico. Vozovnica velja samo znotraj meja Republike Slovenija. Na mednarodnih linijah je za nadaljnji prevoz potreben nakup vozovnice od zadnjega postajališča v RS do izstopnega postajališča v tujini.

Vikend popusti 75%

Potujoči lahko vse sobote, nedelje in praznike v obdobju od 1.7.2021 do 30. 6. 2022  potujejo s 75% popustom na vseh enotnih vozovnicah v medkrajevnem avtobusnem in domačem železniškem prometu.

Nakup vikend vozovnice s popustom je omogočen na IJPP prodajnih mestih. Vozovnica se naloži na neimensko IJPP kartico. Na avtobusu pri vozniku je omogočen zgolj nakup Enkratnih vikend vozovnic v listni obliki za relacijo na kateri vozilo vozi.
Vozovnica velja samo znotraj meja Republike Slovenija. Na mednarodnih linijah je za nadaljnji prevoz potreben nakup vozovnice od zadnjega postajališča v RS do izstopnega postajališča v tujini.

Podrobnejše informacije na tel.: 04 51 70 302.

Želimo vam varno in prijetno vožnjo.

Arriva Slovenija