Mestni promet Piran

Skupina Arriva Slovenija v prvi vrsti skrbi za varen, zanesljiv in nemoten javni prevoz na območju občine Piran ter okoliških naselij. Naša želja in cilj je poskrbeti za to, da bi avtobus postal najboljša alternativa osebnemu avtomobilu.

Da bi meščankam in meščanom Pirana, pa tudi tistim, ki živijo v primestnih občinah in se na delo ali v šolo vsak dan vozijo v mesto, zagotovili kar najbolj udoben, varen in hiter prevoz, si  v Arrivi prizadeva ekipa izkušenih sodelavcev.

Z nakupi novih, sodobnih, klimatiziranih in okolju prijaznih avtobusov, z rednimi izobraževanji voznikov, optimizacijo voznih redov ter številnimi drugimi projekti in ukrepi že sedaj nudimo kakovostno storitev javnega prevoza, z uresničevanjem naših dolgoročnih načrtov pa bomo poskrbeli, da bo javni prevoz v Piranu in okolici udobnejši, hitrejši in bolj praktičen od vožnje z osebnim avtomobilom.

Potnike prosimo, da si vozovnice kupijo v predprodaji. Potniki naj za plačilo prevoza v čim večji meri uporabljajo brezkontaktne kartice. Nakup vozovnic na avtobusih mestnega prometa Piran ni možen.Skupina Arriva Slovenija v prvi vrsti skrbi za varen, zanesljiv in nemoten javni prevoz na območju občine Piran ter okoliških naselij. Naša želja in cilj je poskrbeti za to, da bi avtobus postal najboljša alternativa osebnemu avtomobilu.

NOVO: Naloži si aplikacijo Arriva Piran in plačaj vožnjo na piranskem mestnem avtobusu brezstično z mobilnim telefonom. Preberi več.

Google play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.margento.piran&hl=en

App store:

https://apps.apple.com/si/app/arriva-piran/id1504845616