Kariera

Naši zaposleni so v središču vsega, kar počnemo.

Prosta delovna mesta

Skupaj smo Arriva / Together we are Arriva

Naša blagovna znamka delodajalca – Skupaj smo Arriva Together we are Arriva –  opisuje Arrivo kot delodajalca. Čeprav imamo veliko samostojnih podjetij v kar 10-ih različnih državah po Evropi, smo na veliko načinov povezani. In prav to predstavlja pravo moč, vrednost in konkurenčno prednost skupine. Skupaj delujemo kot skupina Arriva.

Skupaj smo Arriva je naša obljuba vsem zaposlenim skupine Arriva, ne glede na državo v kateri delujejo, ne glede na vrsto prevoznih storitev, ki jih izvajajo ali službo, ki jo opravljajo. Obljubljamo, da bomo vsem zaposlenim nudili veliko izkušenj v zameno za njihovo predanost Arrivi in za odlično opravljanje dela.

Več informacij najdete tudi v interaktivni knjižici Skupaj smo Arriva.

Naša blagovna znamka delodajalca – Skupaj smo Arriva / Together we are Arriva –  opisuje Arrivo kot delodajalca. Čeprav imamo veliko samostojnih podjetij v kar 10-ih različnih državah po Evropi, smo na veliko načinov povezani. In prav to predstavlja pravo moč, vrednost in konkurenčno prednost skupine. Skupaj delujemo kot skupina Arriva.Z veseljem vas obveščamo, da smo postali prejemniki osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje, s katerim bomo postopoma uvedli vrsto družini prijaznih ukrepov, ki bodo olajšali usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja zaposlenih.

Zavedamo se, da so naši zaposleni, ki s svojo predanostjo, vztrajnostjo in zvestobo, zagotavljajo dolgoročno in uspešno rast, eden osnovnih gradnikov uspešnosti družb v skupini Arriva Slovenija. V skladu s trajnostno usmeritvijo želimo na vseh področjih delovati odgovorno. Začenjamo pri sebi in delujemo odgovorno do zaposlenih.

Raznolikost in vključenost

V Arrivi spodbujamo kulturo, kjer je vsakdo dobrodošel, in je lahko to kar je ter da čuti pripadnost. Naše razlike slavimo in spoštujemo povsod, kjer delamo, v celotni skupini Arriva.

Uvedli smo novo strategijo vključevanja za celotno skupino, ki temelji na skupnih ciljih, da bi zagotovili usklajen pristop v vseh naših podjetjih. Strategija vključevanja je del naše splošne trajnostne strategije in bo dolgoročno zagotovila raznoliko in nadarjeno ekipo zaposlenih.

Preberite več o naši Arriva strategiji vključevanja:

Naša blagovna znamka delodajalca – Skupaj smo Arriva / Together we are Arriva –  opisuje Arrivo kot delodajalca. Čeprav imamo veliko samostojnih podjetij v kar 10-ih različnih državah po Evropi, smo na veliko načinov povezani. In prav to predstavlja pravo moč, vrednost in konkurenčno prednost skupine. Skupaj delujemo kot skupina Arriva.

Skupni cilji mednarodne
skupine Arriva:

V letih 2022/2023

 • Uvedba Arrivine strategije vključevanja; vsako podjetje v skupini Arriva bo izvedlo akcijski načrt z merljivimi cilji.
 • Vsa podjetja skupine Arriva imajo dva menedžerja vključena v mrežo GAIN (Global Arriva Inclusion Network), našo skupino virov za zaposlene.
 • Upravni odbor skupine Arriva, direktorji in vsi zaposleni, ki določajo cilje, si bodo zastavili vsaj en cilj s področja raznolikosti in vključevanja, ki je povezan z njihovo vlogo.

Do 2025:

 • 40 % vodij in menedžerjev so ženske;
 • povečanje števila prijav žensk na delovna mesta voznikov/voznic, pri čemer si bo vsaka družba prizadevala za 10-odstotno letno povečanje števila novih voznic;
 • 10-odstotno povečanje vodij in menedžerjev iz premalo zastopanih skupin.

Do 2030:

 • 25 % vodij in menedžerjev/-k je iz premalo zastopanih skupin;
 • 50 % vodij in menedžerjev so ženske;
 • 100 % povečanje števila voznic.

Naše cilje bomo dosegli skozi našo strategijo, ki se bo osredotočala na štiri ključna področja, na katera lahko vplivamo:

 1. Delovna sila
 2. Delovno mesto
 3. Potniki in stranke
 4. Skupnosti