Kariera

Naši zaposleni so v središču vsega, kar počnemo.

Prosta delovna mesta

Naša blagovna znamka delodajalca – Skupaj smo Arriva Together we are Arriva –  opisuje Arrivo kot delodajalca. Čeprav imamo veliko samostojnih podjetij v kar 13-ih različnih državah po Evropi, smo na veliko načinov povezani. In prav to predstavlja pravo moč, vrednost in konkurenčno prednost skupine. Skupaj delujemo kot skupina Arriva.

Skupaj smo Arriva je naša obljuba vsem zaposlenim skupine Arriva, ne glede na državo v kateri delujejo, ne glede na vrsto prevoznih storitev, ki jih izvajajo ali službo, ki jo opravljajo. Obljubljamo, da bomo vsem zaposlenim nudili veliko izkušenj v zameno za njihovo predanost Arrivi in za odlično opravljanje dela.

Več informacij najdete tudi v interaktivni knjižici Skupaj smo Arriva.

Naša blagovna znamka delodajalca – Skupaj smo Arriva / Together we are Arriva –  opisuje Arrivo kot delodajalca. Čeprav imamo veliko samostojnih podjetij v kar 13-ih različnih državah po Evropi, smo na veliko načinov povezani. In prav to predstavlja pravo moč, vrednost in konkurenčno prednost skupine. Skupaj delujemo kot skupina Arriva.Z veseljem vas obveščamo, da smo postali prejemniki osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje, s katerim bomo postopoma uvedli vrsto družini prijaznih ukrepov, ki bodo olajšali usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja zaposlenih.

Zavedamo se, da so naši zaposleni, ki s svojo predanostjo, vztrajnostjo in zvestobo, zagotavljajo dolgoročno in uspešno rast, eden osnovnih gradnikov uspešnosti družb v skupini Arriva Slovenija. V skladu s trajnostno usmeritvijo želimo na vseh področjih delovati odgovorno. Začenjamo pri sebi in delujemo odgovorno do zaposlenih.