Ljubljana – Kranjska Gora – Trbiž – Bovec

Poletna linija Ljubljana-Kranjska Gora-Trbiž-Rabelj-Bovec

Dnevna, sezonska povezava na relaciji Ljubljana - Kranjska Gora - Trbiž - Rabelj - Bovec. Poletna linija omogoča tako domačim kot tujim obiskovalcem cenovno ugoden avtobusni prevoz med dvema najbolj obiskanima slovenskima turističnima krajema in italijanskim Trbižem.

Dnevna, sezonska povezava na relaciji Ljubljana – Kranjska Gora – Trbiž – Rabelj – Bovec. Poletna linija omogoča tako domačim kot tujim obiskovalcem cenovno ugoden avtobusni prevoz med dvema najbolj obiskanima slovenskima turističnima krajema in italijanskim Trbižem.

Skupina Arriva Slovenija tudi to poletje izvaja sezonsko linijo, ki je velika pridobitev predvsem za turiste in pohodnike. Dodatna čezmejna linija iz Ljubljane preko Kranjske Gore, Trbiža, čez Predel, mimo Loga pod Mangartom do Bovca in v obratni smeri, vozi od 26. junija, od ponedeljka do sobote, in je na voljo do konca avgusta.

Avtobus ustavlja tudi na železniški postaji Bosco Verde, v središču Trbiža in Rablja, ter ob za kopalce in veslače vse bolj priljubljenem Rabeljskem jezeru.

Vozni red

Ljubljana – Kranjska Gora – Trbiž – Rabelj – Bovec

Cenik

Ljubljana – Kranjska Gora – Trbiž – Rabelj – Bovec

*Opomba: 15. avgusta linija ne obratuje.

Aktualne informacije za vstop v Italijo najdete tukaj.