Najem avtobusa

Avtobusi skupine Arriva Slovenija nudijo visoko stopnjo udobja in varnosti pri potovanju. Naši izkušeni vozniki in voznice, ki se na področju prevozov ponašajo z dolgoletnimi izkušnjami, vas bodo varno popeljali na vaš cilj.

 

Pridobi ponudbo


  • DD dot MM dot YYYY


  • DD dot MM dot YYYY

  • * OBVEZEN PODATEK
  • Hidden 

Varno na poti z Arrivo

Arriva v okviru svojih registriranih dejavnosti opravlja tudi občasne prevoze, ki vključujejo prevoze naročene s strani domačih in tujih agencij, ter prevoze vnaprej organiziranih skupin in skupin, sestavljenih iz naključno zainteresiranih posameznikov.

V svoji ponudbi nudimo možnost prevoza s turističnimi in visoko turističnim avtobusi. Avtobusi znamk Mercedes Benz, MAN in Setra imajo kapaciteto od 19 do 59 sedežev in zagotavljajo prijetno, varno in udobno vožnjo. Avtobusi ekološkega standarda EURO 5, EURO 5 /EEV in EURO 6 ustrezajo vsem tehnično predpisanim standardom in so okolju prijazni. V skupini vsako leto namenjamo znatna sredstva za nakup novih vozil in tako sledimo razvoju ekološke in okoljske učinkovitosti ter sprejemljivosti naših vozil.

Naše voznice in vozniki so profesionalno usposobljeni ter dobri poznavalci domačih in evropskih destinacij. Prevoze izvajamo skladno z veljavno prometno, delovno in davčno zakonodajo, potniki in vozila pa so zavarovani.

Smo prevoznik z dolgoletno tradicijo, ki s ciljem zagotavljanja čim večje  varnosti in tehnične brezhibnosti avtobusov, vzdrževanje vozil opravlja v lastnih tehnično dobro opremljenih servisnih obratih.