Obveščamo vas, da bo zaradi prireditve »70. obletnica Obalne gasilske zveze Koper« v soboto 14. 10. 2023 med 9.00 in 12.00 uro spremenjeno izvajanje linij javnega avtobusnega prometa.

POSODOBLJENO: Spremenjeno izvajanje avtobusne prometa zaradi prireditve v Kopru (sobota, 14. 10. 2023)

Obveščamo vas, da bo zaradi prireditve »70. obletnica Obalne gasilske zveze Koper« v soboto 14. 10. 2023 med 9.00 in 12.00 uro spremenjeno izvajanje linij javnega avtobusnega prometa.

ZAPRTA BO PRISTANIŠKA ULICA OD KROŽIŠČA MUDA DO UKMARJEVEGA TRGA. 

MESTNI IN PRIMESTNI PROMET KOPER

  • Linija 1 – vozi iz AP Koper po voznem redu, v odhodu iz Kampela (Šalare) vozi po voznem redu do postajališča Lesnina – Banka in po voznem redu na AP Koper.
  • Linija 2 – vozi iz AP Koper-Sv.Ana V.n. – Banka (z ustavljanjem) po cesti Z. P. Godina do postajališča Mandrač in po voznem redu za Markovec, Bolnico. V odhodu iz Bolnice (Markovca) vozi do postajališča Pasarela po cesti Z. P. Godina do Banke in po voznem redu na AP Koper.
  • Linija 4 ne vozi do postajališča Zeleni park/Tržnica s tem, da se upošteva vozni časi po izpuščeni deviaciji.
  • Linija 5 – vozi iz trg Brolo – Kosovelov trg – po cesti Z.P.Godina do postajališča Semedela-tunel in po voznem redu za Markovec. V povratku iz Markovca vozi do postajališča Semedela-tunel – po cesti Z.P.Godina do Banke in po voznem redu na Trg Brolo. 
  • Linija 6 – vozi iz začasnega postajališča potniški terminal – Banka I – po cesti Z.P.Godina do postajališča Semedela-tunel in po voznem redu za Markovec. V povratku iz Markovca vozi do postajališča Semedela-tunel – Banka (z ustavljanjem) in po Ferrarski do potniškega terminala.
  • Linija 7 vozi iz začasnega postajališča Potniški terminal – Banka I – po cesti Z.P.Godina do postajališča Nova ulica in po voznem redu do postajališča Nova – po cesti Z.P.Godina – Banka (z ustavljanjem) in Ferrarski do potniškega terminala.
  • Linija 8 začetek in konec linije je na začasnem postajališču na potniškem terminalu. 
  • Linija 9 vozi iz Kopra – Banka I – po cesti Z.P.Godina do postajališča Semedela-tunel – Žusterna- Semedela-tunel – po cesti Z.P.Godina – Banka in po voznem redu na AP Koper.
  • Linija 10 – izpušča se postajališče Tržnica s tem, da se upošteva vozni čas po izpuščeni deviaciji.

Avtobusno postajališče Potniški terminal se prestavi na plato za pristajanje potniških ladij.

V času prireditve niso v uporabi postajališča Tržnica in Zeleni park. Avtobusno postajališče Potniški terminal se prestavi na plato potniškega terminala (vhod v Marino).

PRIMESTNI PROMET

  • Linija Koper-Izola-Piran-Koper

Primestna linija Koper-Piran-Koper – v odhodu iz AP Koper vozi do Koper Sv.Ana V.n. – Banka (z ustavljanjem) – po cesti Z.P.Godina do postajališča Izola Mehano in po voznem redu za Piran. V odhodu iz Pirana vozi do postajališča Mandrač – po cesti Z.P.Godina – Banka – Luka – AP Koper.

Morebitne dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki 662-5103 in 662-5102 v delavnem času služb.

Želimo vam varno in prijetno vožnjo.

Arriva Slovenija