Ne spreglejte odlične priložnosti: Iščemo sveže diplomante (m/ž), ki želijo uspeti v mednarodnem programu na strokovnem področju: Tehnika, Informatika, Promet.

Prosto mesto v Arrivinem programu za diplomante

Ne spreglejte odlične priložnosti: Iščemo sveže diplomante (m/ž), ki želijo uspeti v mednarodnem programu na strokovnem področju: Tehnika, Informatika, Promet.

Če si uspešno zaključil/a študij ustrezne smeri, imaš tekoče znanje angleščine in do 2 leti delovnih izkušenj se prijavi.

Več o programu si lahko prebereš spodaj:

Delovno področje            Tehnika, Informatika, Promet

Lokacija                              Arriva Slovenija

Prijava do                           5. 7. 2019

Zaposlitev v skupini Arriva

Arriva je eden največjih ponudnikov storitev na področju potniškega prometa v Evropi, ki zaposluje več kot 60.000 ljudi v 14 državah in vsako leto prepelje več kot 2 milijarde potnikov.

Arriva je del Deutsche Bahn (DB), vodilnega ponudnika prevoznih in logističnih storitev. Kot divizija DB je Arriva odgovorna za rast in razvoj na področju regionalnih potniških prevozov DB izven Nemčije.

Skupina Arriva Slovenija je največja skupina avtobusnih podjetij v Sloveniji, ki opravlja transportne storitve prevoza potnikov za mestna, primestna in medmestna področja, kot tudi transportne storitve po naročilu in za različne institucije. Prav tako visok tržni delež dosega s turistično dejavnostjo.

Skupina zaposluje 975 ljudi, ki upravljajo s 545 vozili. Deluje v skoraj vseh večjih mestih v Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Kranj, Koper, Novo mesto, Ptuj, Piran, Il. Bistrica, Sl. Bistrica, Portorož) in jih medsebojno povezuje. Skupina opravlja tudi prevoz potnikov na mednarodnih linijah, predvsem z Italijo in Hrvaško.

 Program

Arrivin program za diplomante je 18-mesečni program za privabljanje in razvoj mladih talentov.

V sklopu Arrivinega programa za diplomante boste spoznali vse vidike poslovanja. Obstaja tudi možnost dela v tujini, v eni od 14 evropskih držav, v katerih deluje Arriva. Udeležili se boste različnih dogodkov in modulov usposabljanja, kjer boste pridobili znanje o poslovanju, strategiji in poslovnih modelih ter srečali više strokovne sodelavce Arrive in diplomante iz drugih držav. Poleg vaše glavne naloge boste z ostalimi Arrivinimi diplomanti sodelovali na skupnem mednarodnem projektu. Pri vašem izobraževanju vas bo skrbno spremljal in podpiral vaš mentor. Tako boste postali tudi del mednarodnega Arrivinega omrežja diplomantov.

Iščemo

Za Arrivin program za diplomante iščemo diplomante z delovnega področja tehnike, informatike ali prometa.

Med vsemi prijavljenimi kandidati bomo izbrali največ enega ustreznega diplomanta. Po uspešnem zaključku Arrivinega programa za diplomante vam bomo odprli najboljše možnosti za vašo nadaljnjo pot in napredovanje.

Iščemo kandidate, ki izpolnjujejo naslednje zahteve:

  • zaključen študij ustrezne smeri,
  • do 2 leti delovnih izkušenj,
  • zavzet odnos do dela v mednarodnem, večkulturnem okolju,
  • vodstveni potencial in/ali znatno strokovno znanje,
  • odlične komunikacijske sposobnosti in tekoče znanje angleškega jezika,
  • pripravljenost za učenje in ciljna usmerjenost ter odprtost do zaposlitvene mobilnosti (mednarodna/znotraj Slovenije),
  • ciljna usmerjenost in hitro osvajanje znanj,
  • odprtost za eksperimentiranje in inovacije ter
  • sposobnost kreativnega razmišljanja in razmišljanja izven okvirjev.

Izberite razgibano prihodnost in nam pošljite vašo prijavo – mogoče boste že letos eden od kandidatov za Arrivin program za diplomante, ki se začne 1. septembra 2019.

Kandidate prosimo, da pošljejo svoj življenjepis in motivacijsko pismo do 5. 7. 2019 na e-naslov ana.rakus@arriva.si. Priložite lahko tudi priporočila in dodatne dokumente, ki bi lahko bili pomembni za vašo prijavo.

Naše objave spremljajte na:

www.arrivagraduate.com

www.arriva.si