Posledično se časi nekateri časi odhodov spremenijo.

Popolna zapora ceste na območju Stare Fužine (zgornja dolina)

V času popolne zapore ceste v Stari Fužini, ki bo potekala predvidoma od 10. 3. 2020 do predvidoma 6. 6. 2020, bo veljal tudi spremenjen način izvajanja prevozi.
Prevozi, ki se izvajajo po Zgornji dolini bodo organizirani tako, da se obrača v Stari Fužini na začasnem obračališču/postajališču pred cerkvijo, prevozi po spodnji pa tako, da se obrača pri postajališču Stara Fužina (Mercator).

Posledično se časi nekateri časi odhodov spremenijo.

Posledično se časi nekateri časi odhodov spremenijo.

V nadaljevanju vam navajamo spremembe časov. Vse spremembe so vidne tudi v iskalniku za vozne rede (datum potovanja od 10.3.2020)

Spremenjeni časi odhodov:

  1. jutranji odhod – Ljubljana in Škofja Loka
  • Prvi jutranji odhod iz Stare Fužine – na začasnem obračališču/postajališče pred cerkvijo, peljemo ob 4.40 na relaciji Stara Fužina – Češnjica – Jereka – Bistrica. V Bistrici ob 5.10 prestop za Ljubljano.
    Odhod iz postajališča Stara Fužina (Mercator) – postajališče na drugem koncu zapore peljemo ob 4.59 – direktno do Ljubljane
  • Odhod za Škofjo Loko se pelje iz postajališča Stara Fužina – na začasnem obračališču/postajališče pred cerkvijo ob 5.15 – Stara Fužina – Češnjica – Jereka – Bistrica. Iz Bistrice odhod ob 5.35.
    Iz postajališč Stara Fužina (Mercator), Jezero, Ribčev laz…neposredne povezave ni. Omogočena povezava s prestopom v Bistrici. Odhod iz postajališča Stara Fužina (Mercator) ob 4.59.
    Prav tako v povratku iz Škofje Loke peljemo po Zgornji dolini do obračališču/postajališče pred cerkvijo
  1. krožna linija: Bohinjska Bistrica ŽP-Bohinjska Češnjica-Bohinjska Bistrica ŽP – (Bled…) 
  • Iz postajališča Stara Fužina obračališču/postajališče pred cerkvijo peljemo ob 4.40 in iz postajališča Stara Fužina (Mercator) ob 4.59,
  • Iz Stara Fužina obračališču/postajališče pred cerkvijo za Radovljico peljemo 6.22 (Stara Fužina – Češnjica – Jereka – Bistrica). Prestop za železniško postajo organiziran v Bohinjski Bistrici.
    Odhod iz postajališča Stara Fužina (Mercator) ob 6.21. Pelje neposredno za železniško postajo. Za Radovljico organiziran prestop ob 6.55 v Bohinjski Bistrici,
  • 7:05 Bohinjska Bistrica ŽP-jezero-Sr.vas-Bohinjska Bistrica ŽP vozi samo do Stare Fužine (Mercator),
  • 9:10, 10:20, 11:30, 12:20 in 13:13 Bohinjska Bistrica-Jereka-Sr.vas-jezero-Bohinjska Bistrica vozi do postajališča Stara Fužina obračališču/postajališče pred cerkvijo in se vrača v smeri: Stara Fužina -Bohinjska Češnjica in ob 9:30, 10:40, 11:49, 12:39 in 13:32,
  • 15:15 Bohinjska Bistrica ŽP-jezero-Sr.vas-Jereka-Bohinjska Bistrica ŽP vozi samo do Stare Fužine(Mercator) po trasi Savica – Jezero – Stara Fužina. Odhod za Zgornjo dolino iz Bohinjske Bistrice ob 15:28 (avtobus iz Škofje Loke)

Dodatne informacije so na voljo na 04/53-20-442 ali promet@arriva.si

Hvala za razumevanje.
Želimo vam varno in prijetno vožnjo.

Arriva Slovenija