Obveščamo vas, da bo v nedeljo 8. 12. 2019 med 5.00 in 19.00 uro popolna zapora Piranske ceste med krožiščem na Piranskem mostu in krožiščem pri tržnici. Zaradi tega bo spremenjeno izvajanje linij mestnega in primestnega (Koper-Piran-Koper) prometa:

OBVESTILO/AVVISO: Spremenjeno izvajanje linij mestnega in primestnega prometa v Kopru zaradi zapore Piranske ceste v nedeljo 8.12.2019

Obveščamo vas, da bo v nedeljo 8. 12. 2019 med 5.00 in 19.00 uro popolna zapora Piranske ceste med krožiščem na Piranskem mostu in krožiščem pri tržnici. Zaradi tega bo spremenjeno izvajanje linij mestnega in primestnega (Koper-Piran-Koper) prometa:

Linija MP štev. 2 Koper-Markovec-Bolnica-Koper

  • Vozi iz AP Koper-Tržnica, po cesti Z.P.Godina, Ljubljanski, obvoznici (AC) do postajališča Mandrač in po voznem redu za Markovec-Bolnica. V odhodu iz Bolnice (Markovca) vozi do postajališča Pasarela, po obvoznici (AC), Ljubljanski, cesti Z.P.Godina do postajališča Zeleni park in po voznem redu za AP.

Linija MP štev. 4 Šalara-Olmo-Tržnica-Žusterna-Olmo-Šalara

  • v času zapore linija ne bo obratovala na relaciji Tržnica-Žusterna-Tržnica. V odhodu iz šalare vozi do postajališča Pasareela kjer se vrne po Tomšičevi na Ljubljansko ter po cesti Z.P.Godina do postajališča Tržnica. V odhodu iz tržnice vozi po cesti Z.P.Godina, Ljubljanski in Tomšičevi do postajališča Mandrač in po voznem redu do Šalare. Voznike opozarjamo, da kljub ukinitvi dela linije Tržnica-Žusterna-Tržnica naj bodo pozorni na porabo elektrike zaradi obvozov.

Linija MP štev. 5

  • v odhodu iz trg Brolo vozi do postajališča Tržnica, po cesti Z.P.Godina, Ljubljanski, obvoznici (AC) do postajališča Semedela tunel in po voznem redu naprej. V prihodu iz Markovca vozi po voznem redu do postajališča Semedela tunel, po obvoznici (AC) in Ljubljanski do postajališča Zeleni park-in po voznem redu naprej.

Linija MP štev. 6

  • v odhodu iz Potniškega terminala vozi do postajališča Tržnica, po cesti Z.P.Godina, Ljubljanski, obvoznici (AC) do postajališča Semedela tunel in po voznem redu naprej. V prihodu iz Markovca vozi po voznem redu do postajališča Semedela tunel, po obvoznici (AC) in Ljubljanski do postajališča Zeleni park-in po voznem redu naprej.

Linija MP štev. 7 Potniški terminal-Markovec-Potniški terminal

  • v odhodu iz Potniškega terminala vozi do postajališča Tržnica, po cesti Z.P.Godina, Ljubljanski, obvoznici (AC) do postajališča Nova in po voznem redu naprej do postajališča Nova, po obvoznici (AC) in Ljubljanski do postajališča Zeleni park-Potniški terminal.

Primestne linija Koper-Izola-Piran-Koper

  • Vozi iz AP Koper-Tržnica, po cesti Z.P.Godina, Ljubljanski, obvoznici (AC) do postajališča Izola mehano in po voznem redu za Piran. V odhodu iz Pirana (Izole) vozi po obvoznici (AC), Ljubljanski, cesti Z.P.Godina do postajališča Zeleni park in po voznem redu za AP. Avtobusno postajališče Mandrač je v času del izven uporabe.

Morebitne dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki 662-5102 in 662-5103.

Hvala za razumevanje.

Želimo vam varno in prijetno vožnjo.

Arriva Slovenija


AVVISO

Vi informiamo che domenica 08.12.2019, tra le 05.00 e le 19.00, è prevista la chiusura completa di Piranska cesta, tra la rotonda sul Ponte Piran e la rotonda del mercato. A causa delle modifiche delle linee urbane e suburbane (Capodistria-Pirano-Capodistria) si verificheranno piccoli ritardi rispetto al normale svolgimento dei servizi delle linee

La linea MP n. 4 Šalara-Olmo-Tržnica-Žusterna-Olmo-Šalara  non sarà in funzione durante la chiusura della linea Tržnica-Žusterna-Tržnica. 

Sulla linea suburbana Capodistria-Isola-Pirano-Caopodistria, la fermata dell’autobus Mandrač sarà fuori servizio.

Per ulteriori informazioni, siete pregati di chiamare i numeri telefonici +386 5 662-5105 o +386 5 662-5103.

Arriva Slovenija