Obveščamo vas, da Občina Bohinj, Turizem Bohinj in Krajevna skupnost Stara Fužina-Studor v poletni sezoni 2022 organizirajo 9 linij brezplačnih prevozov po Bohinju.

Brezplačni organizirani prevozi po Bohinju v poletni sezoni 2022

Obveščamo vas, da Občina Bohinj, Turizem Bohinj in Krajevna skupnost Stara Fužina-Studor v poletni sezoni 2022 organizirajo 9 linij brezplačnih prevozov po Bohinju.

Vse VOZNE REDE najdete na https://promet.bohinj.si/brezplacni-prevozi/.

Organizirani brezplačni prevozi niso namenjeni organiziranim skupinam potnikov.

Skupina Arriva bo izvajala prevoze na liniji 1 in 2:

  • Linija 1 od Boh. Bistrice do Boh. jezera oz. Ukanca (po Spodnji dolini) bo pričela z obratovanjem v petek, 24. 6. 2022.

VOZNI RED Linije 1

  • Linija 2: Bohinjska Bistrica–Bohinjsko jezero / Lake– Bohinjska Bistrica (via Zgornja dolina / Upper Bohinj Valley) bo zaradi zapore ceste v Zgornji dolini pričela z obratovanjem takoj po koncu zapore (predvidoma po 30. 6. 2022).

VOZNI RED Linije 2

Služba za pomoč in podporo glede brezplačnih prevozov je dosegljiva v času izvajanja prevozov, vse dni v tednu od 9. do 15. ure na tel. št. +386 (0)51 358 677.

 

Skupina Arriva bo tudi to poletje izvaja redno plačljivo linijo na Soriško planino (avtobusna povezava med Škofjo Loko, Soriško planino in Bohinjem), ki  bo obratovala od 25. 6. do 31. 8. 2022, avtobus bo vozili ob sobotah, nedeljah in praznikih.

 

Redna plačljiva linija do slapa Savica bo obratovala od 1. 7. do 31. 8. 2022, avtobus bo vozil vsak dan.

 

Vozni redi rednih plačljivih avtobusnih prevozov, ki jih izvaja skupina Arriva so na voljo v spletnem iskalniku voznih redov.

Želimo vam varno in prijetno vožnjo.

Arriva Slovenija