Obveščamo vas, da bo v ponedeljek, 12. aprila 2021, medkrajevni javni potniški promet v vseh regijah v Sloveniji začel obratovati po običajnem režimu vožnje (šolski režim). Mednarodni linije se do nadaljnjega ne bodo izvajale.

Izvajanje javnega avtobusnega prometa od ponedeljka, 12. 4. 2021 naprej

Skupaj poskrbimo, da bo potovanje tudi v COVID-19 časih varno.

Obveščamo vas, da bo v ponedeljek, 12. aprila 2021, medkrajevni javni potniški promet v vseh regijah v Sloveniji začel obratovati po običajnem režimu vožnje (šolski režim). Mednarodni linije se do nadaljnjega ne bodo izvajale.

MEDKRAJEVNI AVTOBUSNI PROMET

Na medkrajevnih linijah bodo avtobusi vozili po šolskem voznem redu. Prosimo preverite svoje povezave v iskalniku za vozne rede.

Obveščamo vas, da se upravičencem do subvencioniranega prevoza (dijaki in študenti) podaljša veljavnost kupljenih subvencioniranih mesečnih vozovnic za marec do konca aprila 2021. Podaljšanje se izvede avtomatično ob validaciji vozovnice na avtobusu.

MESTNI AVTOBUSNI PROMET

Informacije o izvajanju mestnih prometov:

Mestni promet Kranj

  1. obratuje v skladu  s šolskim režimom;
  2. Kranjvaj obratuje (ob upoštevanju navodil NIJZ).

 

Mestni promet Jesenice

  1. obratuje v skladu  s šolskim režimom.

 

Mestna linija Podlubnik – Lipica Škofja Loka

  1. obratuje v skladu s šolskim režimom.

 

Mestni promet Koper

  1. obratuje po  običajnem voznem redu veljavnem v tem obdobju.
  2. vozila bo 1 Kurjerca (Za vožnjo Kurjerco uporablja samo ena oziroma dve osebi, če sta obe iz istega gospodinjstva (ob upoštevanju navodil NIJZ)).

 

Mestni promet Piran

  1. obratuje v skladu z zimskim voznim redom (podaljšan do 30. 4. 2021);

 

Mestni promet Novo mesto

  1. obratuje v skladu s stalnimi voznimi redi.

Še naprej bomo izvajali vse predpisane ukrepe, pomembne za varnost naših potnikov in zaposlenih, zato tudi potnike prosimo, da upoštevajo nekaj preprostih pravil. Prosimo vas, da spoštujete sprejete ukrepe in tako poskrbite za svojo varnost in varnost drugih potnikov ter voznika/-ce.

Na avtobus vstopamo le, če smo zdravi, upoštevamo higieno kašlja, spoštujemo primerno medsebojno razdaljo, nosimo zaščitno masko in se te ne dotikamo, pri vstopu in izstopu si razkužimo roke ter se med vožnjo dotikamo čim manj površin v avtobusu. Prosimo vas, da uporabljate le dovoljene sedeže in označena stojišča.

Potnike prosimo, da vozovnice kupijo prek naše spletne prodaje https://ijpp.arriva.si/ ali v predprodaji.

Hvala za razumevanje.

Želimo vam varno in prijetno vožnjo.

Arriva Slovenija