Obveščamo vas, da bo s 13. februarjem 2020 uvedena sprememba pri uporabi peronov na Avtobusni postaji Maribor v Mlinski ulici 1. Od omenjenega dne bodo namreč avtobusni peroni št. 1, 2 in 3 rezervirani izključno za Prostovoljno gasilsko društvo Maribor - mesto, ki bo imelo v času zaprtja Koroške ceste na njih parkirana svoja gasilska vozila.

Sprememba uporabe peronov na AP Maribor – odhodi v smeri Slovenske Bistrice

Obveščamo vas, da bo s 13. februarjem 2020 uvedena sprememba pri uporabi peronov na Avtobusni postaji Maribor v Mlinski ulici 1. Od omenjenega dne bodo namreč avtobusni peroni št. 1, 2 in 3 rezervirani izključno za Prostovoljno gasilsko društvo Maribor – mesto, ki bo imelo v času zaprtja Koroške ceste na njih parkirana svoja gasilska vozila.

Namesto na navedenih peronih bodo avtobusi na Avtobusni postaji Maribor uporabljali perone št. 17, 18 in 19. Za odhode, ki sedaj uporabljajo peron 1, bo nadomestni peron 17; za tiste, ki uporabljajo peron 2, bo nadometni peron 18; za tiste, ki uporabljajo peron 3, pa bo nadomestni peron 19.

Takšna ureditev bo veljala od 13. februarja do predvidoma 14. maja oziroma konca obnove Koroške ceste, ko bodo gasilci svoja vozila lahko vrnili na matično lokacijo.

Hvala za razumevanje.

Želimo vam varno in prijetno vožnjo.

Arriva Slovenija