V naših delavnicah po celi Sloveniji skrbimo za brezhibnost vozil lastnega voznega parka. V svojo uigrano ekipo želimo privabiti čim več novih znanj in izkušenj željnih dijakov, ki bodo postali temelj naše prihodnosti.

Postani vajenec pri Arrivi!

V naših delavnicah po celi Sloveniji skrbimo za brezhibnost vozil lastnega voznega parka. V svojo uigrano ekipo želimo privabiti čim več novih znanj in izkušenj željnih dijakov, ki bodo postali temelj naše prihodnosti.

Vabimo te, da vajeništvo opraviš v naših sodobnih delavnicah v Kranju, Mariboru ali na Ptuju. Za šolsko leto 2022/2023 smo razpisali naslednja prosta vajeniška mesta:

Delavnica KRANJ

  • AVTOSERVISER – 3 mesta
  • AVTOKAROSERIST – 4 mesta (2 avtoklepar, 2 avtoličar)

Delavnica MARIBOR

  • AVTOSERVISER – 3 mesta
  • AVTOKAROSERIST – 3 mesta (2 avtoklepar, 1 avtoličar)

Delavnica PTUJ

  • AVTOSERVISER – 2 mesti
  • AVTOKAROSERIST – 2 mesti (1 avtoklepar, 1 avtoličar)

Po uspešno opravljeni vajeniški dobi ti nudimo tudi možnost zaposlitve za nedoločen čas.

Svojo vlogo pošlji na zaposlitev@arriva.si. Za več informacij lahko pokličeš na 04 20 13 118, vsak delovnik med 8. in 15.30 uro.

*V besedilu uporabljeni in izpisani izrazi v slovnični obliki za moške spole se uporabljajo kot nevtralni za ženski in moški spol. Zaposlujemo po načelu enakih možnosti.

Skupina Arriva Slovenija je eden največjih ponudnikov storitev mobilnosti v Sloveniji z izrazito močnim razvojnim potencialom ter inovativno naravnanim opravljanjem storitev na vseh svojih programskih področjih. V skupini zaposlujemo 975 ljudi, ki upravljamo s 545 vozili. Delujemo v skoraj vseh večjih mestih v Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Kranj, Koper, Novo mesto, Ptuj, Piran, Il. Bistrica, Sl. Bistrica, Portorož) in jih medsebojno povezujemo. Opravljamo tudi prevoz potnikov na mednarodnih linijah, predvsem z Italijo in Hrvaško.

Naša blagovna znamka delodajalca – Skupaj smo Arriva Together we are Arriva –  opisuje Arrivo kot delodajalca. Čeprav imamo veliko samostojnih podjetij v kar 14 različnih državah po Evropi, smo na veliko načinov povezani. In prav to predstavlja pravo moč, vrednost in konkurenčno prednost skupine. Skupaj delujemo kot skupina Arriva.

Skupaj smo Arriva je naša obljuba vsem zaposlenim skupine Arriva, ne glede na državo v kateri delujejo, ne glede na vrsto prevoznih storitev, ki jih izvajajo ali službo, ki jo opravljajo. Obljubljamo, da bomo vsem zaposlenim nudili veliko izkušenj v zameno za njihovo predanost Arrivi in za odlično opravljanje dela.

 Arriva. Prva izbira na področju mobilnosti.