Veljavnost dijaških in študentskih IJPP vozovnic za julij in avgust - Arriva

Veljavnost dijaških in študentskih IJPP vozovnic za julij in avgust

Kranj, 30.05.2018

Obveščamo vas, da v času poletnih počitnic, v mesecu juliju in avgustu, veljajo enake ugodnosti za dijake, študente in udeležence izobraževanja odraslih, kot so veljale v preteklem šolskem oziroma študijskem letu:

 

– dijaki in udeleženci izobraževanja odraslih, ki so izvedli nakup letne ali dveh polletnih ali 10 mesečnih subvencioniranih (IJPP) dijaških vozovnic, so upravičeni do dveh istovrstnih brezplačnih mesečnih vozovnic na enaki relaciji v obdobju od 1.7. do 31.8.2018.

– študenti in udeleženci izobraževanja odraslih, ki so izvedli nakup letne ali dveh polletnih ali 9 mesečnih subvencioniranih (IJPP) študentskih vozovnic, so upravičeni do dveh istovrstnih brezplačnih mesečnih vozovnic na enaki relaciji v obdobju od 1. 7. do 31. 8. 2018.

 

Dodatna ugodnost se upravičencem, ki izpolnjujejo navedene pogoje, ob validaciji avtomatsko naloži na elektronsko IJPP kartico.  Obisk prodajnega mesta ni potreben.

 

Želimo vam varno in prijetno vožnjo.

 

Arriva Slovenija

Več novic Pojdi nazaj

Novice

OBVESTILO/AVVISO: Podaljšana veljavnost poletnega voznega reda v mestnem prometu Piran do konca septembra

17.08.2018

Obveščamo vas, da se veljavnost »poletnih voznih redov« v mestnem prometu Piran podaljša do 30. 9. 2018./Si avvisa la gentile clientela che »l`orario estivo« nell`area urbana di Pirano verra protratto sino al 30.9.2018.
Več o tem

Postajališče Maribor II.gimnazija do nadaljnjega neaktivno zaradi gradbenih del na Ljubljanski ulici

17.08.2018

zaradi gradbenih del na Ljubljanski ulici v Mariboru bo od 20. 8. 2018 naprej neaktivno postajališče Maribor II.gimnazija na liniji Maribor – Polana oz. Maribor – Rogoza.
Več o tem

Spremembe pri obratovanju linij družbe Arriva Štajerska

16.08.2018

V skladu z navodili pristojnega ministrstva in politiko ureditve avtobusnih postajališč v Mestni občini Maribor, s 1. 9. 2018 prihaja do sprememb na linijah družbe Arriva Štajerska, ki vozijo v Maribor in iz Maribora.
Več o tem