Veljavnost dijaških in študentskih IJPP vozovnic za julij in avgust - Arriva

Veljavnost dijaških in študentskih IJPP vozovnic za julij in avgust

Kranj, 30.05.2018

Obveščamo vas, da v času poletnih počitnic, v mesecu juliju in avgustu, veljajo enake ugodnosti za dijake, študente in udeležence izobraževanja odraslih, kot so veljale v preteklem šolskem oziroma študijskem letu:

 

– dijaki in udeleženci izobraževanja odraslih, ki so izvedli nakup letne ali dveh polletnih ali 10 mesečnih subvencioniranih (IJPP) dijaških vozovnic, so upravičeni do dveh istovrstnih brezplačnih mesečnih vozovnic na enaki relaciji v obdobju od 1.7. do 31.8.2018.

– študenti in udeleženci izobraževanja odraslih, ki so izvedli nakup letne ali dveh polletnih ali 9 mesečnih subvencioniranih (IJPP) študentskih vozovnic, so upravičeni do dveh istovrstnih brezplačnih mesečnih vozovnic na enaki relaciji v obdobju od 1. 7. do 31. 8. 2018.

 

Dodatna ugodnost se upravičencem, ki izpolnjujejo navedene pogoje, ob validaciji avtomatsko naloži na elektronsko IJPP kartico.  Obisk prodajnega mesta ni potreben.

 

Želimo vam varno in prijetno vožnjo.

 

Arriva Slovenija

Več novic Pojdi nazaj

Novice

Začasna ukinitev postajališča Golnik

23.01.2019

Obveščamo vas, da se nadaljnjega, zaradi poledice in snežnih razmer, ukine postajališče GOLNIK. Avtobus v tem času ustavlja na postajališču GOLNIK BLOKI.
Več o tem

Zamude v javnem potniškem prometu zaradi vremenskih razmer

18.01.2019

Obveščamo vas, da zaradi napovedanih snežnih padavin lahko prihaja do krajših zamud avtobusov v javnem potniškem prometu.
Več o tem

Sprememba voznega reda Zbilje-Mavčiče-Kranj

17.01.2019

S 21. 1. 2019 stopi v veljavo sprememba voznega reda na relaciji Zbilje-Mavčiče-Kranj.
Več o tem