Skupina Arriva v 2018 z osveženo podobo krovne blagovne znamke - Arriva

Skupina Arriva v 2018 z osveženo podobo krovne blagovne znamke

Ljubljana, 17.12.2017

Obveščamo vas, da v letu 2018 uvajamo osveženo identiteto blagovne znamke skupine Arriva, z novim Arriva logotipom in osveženimi barvami. Nov logotip in barvna paleta bosta kmalu vidna na naših avtobusih, voznih redih, spletni strani in prodajnih mestih.

 

Razliko med dosedanjim in novim logotipom si lahko ogledate spodaj:

 

Dosedanji logotip: Novi logotip:

 

 

 

 

Skupina Arriva uvaja osveženo identiteto blagovne znamke približno 20 let po tem, ko se je ime Arriva prvič pojavilo v mestih po Evropi in v Veliki Britaniji. V letu 2018 bodo Arrivina podjetja osveženo identiteto blagovne znamke z novim Arriva logotipom in barvami uvedla postopno in na stroškovno učinkovit način.

 

Nova identiteta blagovne znamke podpira strategijo skupine Arriva na področju rasti in vizijo, da postane prva izbira in partner na področju mobilnost, hkrati pa Arrivo močneje umešča na spreminjajočem se trgu.

 

Skupina Arriva je pomemben evropski prevoznik, ki storitve s področja prevoza potnikov izvaja z avtobusi, vlaki, tramvaji, metroji in vodnimi avtobusi v 14 evropskih državah.

 

Bo Karlsson, direktor in predsednik uprave skupine Arriva v Sloveniji je povedal: »Arrivin logotip in v mnogih primerih tudi značilni modri avtobusi Arrive so postali nepogrešljiv del mest po vsej Evropi. V imenu in blagovni znamki Arriva smo želeli obdržati bistvo Arrive, hkrati pa smo želeli tudi sporočiti, da imamo blagovno znamko, ki je usmerjena k strankam in podpira naše načrte na področju razvoja in rasti za prihodnost.«

 

Več novic Pojdi nazaj

Novice

Obvoz zaradi gradbenih del na Šmihelski cesti

20.04.2018

Zaradi gradbenih del bo na Šmihelski cesti, od 24. 4. 2018 do končanja del (november 2018), popolna zapora na odseku skozi naselje ŠMIHEL.
Več o tem

OBVESTILO/AVVISO: Nov cenik v mestnem in primestnem prometu Piran

20.04.2018

Obveščamo vas, da s 1. 5. 2018 stopi v veljavo nov cenik v mestnem in primestnem prometu Piran. / Si avvisa la gentile clientela che dal 1 maggio 2018 entra in vigore il nuovo listino prezzi delle linee urbana ed extraurbana di Pirano.
Več o tem

OBVESTILO: Avtobusno postajališče Dornava dom

20.04.2018

Zaradi gradbenih del na območju Dornave dne 24.4.2018 in 25.4.2018 avtobusno postajališče Dornava dom ne bo aktivno.
Več o tem