OBVESTILO//AVVISO: Spremembe pri izvajanju linij v mestnem in primestnem prometu Piran zaradi pustne povorke - Arriva

OBVESTILO//AVVISO: Spremembe pri izvajanju linij v mestnem in primestnem prometu Piran zaradi pustne povorke

Koper, 06.02.2018

Obveščamo vas, da bo zaradi izvedbe Pustne povorke v nedeljo, 11. 2. 2018, med 14.00 in 19.00 uro, spremenjeno izvajanje avtobusnih prevozov v mestnem in primestnem prometu na relaciji Piran-Portorož-Lucija.

 

Avtobusi mestnega in primestnega prometa na liniji Piran-Lucija-Izola-Koper bodo v odhodu iz Pirana vozili preko Belega Križa in Valete v Lucijo (v smeri Lucija-Piran bodo avtobusi vozili po voznem redu). Avtobusna postaja Portorož bo v uporabi samo za avtobuse v smeri Lucija-Portorož-Piran.

 

Prosimo za razumevanje.

 

Želimo vam varno in prijetno vožnjo.

 

Arriva Dolenjska in Primorska d.o.o.

 


 

AVVISO

 

Vi avvisa la gentile clientela che in occasione della sfilata di carnevale, domenica 11.2.2018, dalle 14.00 alle 19.00, verrà modificato il tragitto delle linee urbana ed extraurbana sul tratto Pirano-Portorose-Lucia. ll servizio delle linee urbane ed extraurbane sul tratto Pirano-Lucia-Isola-Capodistria viaggeranno in andata da Pirano attraverso Beli Križ  e Valletta verso Lucia (nella direzione Lucia-Pirano gli autobus viaggeranno secondo  l’orario usuale). La fermata degli autobus di Portorose sarà in uso solo per gli autobus che viaggiano in direzione di  Lucia-Portorose-Pirano.

 

Ci scusiamo dell’inconveniente.

 

Arriva Dolenjska in Primorska d.o.o.

 

Več novic Pojdi nazaj

Novice

Subvencionirane dijaške vozovnice za šolsko leto 2018/2019

14.08.2018

Za pot v šolo in nazaj domov so tudi to šolsko leto na voljo super ugodne mesečne, polletne in letne subvencionirane vozovnice IJPP.
Več o tem

Sprememba voznega reda na liniji 5 mestnega prometa Novo mesto

08.08.2018

Z zaključkom rekonstrukcije ceste v naselju Šmihel bo od ponedeljka, 13. 8. 2018, ponovno veljal ustaljen vozni red na liniji 5 mestnega prometa Novo mesto, ki je veljal pred zaporo ceste.
Več o tem

26. seja skupščine družbe Arriva Štajerska d.d.

27.07.2018

Na podlagi določb Zakona o gospodarskih družbah in Statuta delniške družbe Arriva Štajerska, družba za prevoz potnikov, d.d., Meljska cesta 97, Maribor, uprava družbe sklicuje 26. sejo skupščine družbe Arriva Štajerska, družba za prevoz potnikov, d.d.
Več o tem