OBVESTILO//AVVISO: Spremembe pri izvajanju linij v mestnem in primestnem prometu Piran zaradi pustne povorke - Arriva

OBVESTILO//AVVISO: Spremembe pri izvajanju linij v mestnem in primestnem prometu Piran zaradi pustne povorke

Koper, 06.02.2018

Obveščamo vas, da bo zaradi izvedbe Pustne povorke v nedeljo, 11. 2. 2018, med 14.00 in 19.00 uro, spremenjeno izvajanje avtobusnih prevozov v mestnem in primestnem prometu na relaciji Piran-Portorož-Lucija.

 

Avtobusi mestnega in primestnega prometa na liniji Piran-Lucija-Izola-Koper bodo v odhodu iz Pirana vozili preko Belega Križa in Valete v Lucijo (v smeri Lucija-Piran bodo avtobusi vozili po voznem redu). Avtobusna postaja Portorož bo v uporabi samo za avtobuse v smeri Lucija-Portorož-Piran.

 

Prosimo za razumevanje.

 

Želimo vam varno in prijetno vožnjo.

 

Arriva Dolenjska in Primorska d.o.o.

 


 

AVVISO

 

Vi avvisa la gentile clientela che in occasione della sfilata di carnevale, domenica 11.2.2018, dalle 14.00 alle 19.00, verrà modificato il tragitto delle linee urbana ed extraurbana sul tratto Pirano-Portorose-Lucia. ll servizio delle linee urbane ed extraurbane sul tratto Pirano-Lucia-Isola-Capodistria viaggeranno in andata da Pirano attraverso Beli Križ  e Valletta verso Lucia (nella direzione Lucia-Pirano gli autobus viaggeranno secondo  l’orario usuale). La fermata degli autobus di Portorose sarà in uso solo per gli autobus che viaggiano in direzione di  Lucia-Portorose-Pirano.

 

Ci scusiamo dell’inconveniente.

 

Arriva Dolenjska in Primorska d.o.o.

 

Več novic Pojdi nazaj

Novice

V Arrivi dobili 22 novih Mercedes-Benz Intouro avtobusov

15.10.2018

Skupina Arriva Slovenija je bogatejša za 22 novih regionalnih avtobusov, kar je po besedah direktorja in predsednika uprave Boja Karlssona dobrodošla pridobitev za vozni park skupine. Gre za 12 m dolge avtobuse, ki so jih danes prejeli od podjetja Autocommerce, in jih predali v promet.
Več o tem

Ukinitev izvajanja Kranvaja v času prireditve

11.10.2018

Obveščamo vas, da v času popolne zapore v središču Kranja, ki bo v soboto 13. 10. 2018, od 11.45 do 13.15, Kranvaj ne bo obratoval.
Več o tem

Začasno ukinjeno postajališče Šenčur in Šenčur na Jami zaradi popolne zapore

10.10.2018

Zaradi popolne zapore v Šenčurju, ki bo potekala 10. 10. 2018, se ukineta postajališči Šenčur in Šenčur na Jami.
Več o tem