NOVO: Poletna linija Ljubljana-Kranjska Gora-Trbiž-Rabelj-Bovec - Arriva

NOVO: Poletna linija Ljubljana-Kranjska Gora-Trbiž-Rabelj-Bovec

Ljubljana, 19.06.2018

 

Novost tega poletja je uvedba dnevne povezave na relaciji Ljubljana-Kranjska Gora-Trbiž-Rabelj-Bovec. Nova poletna linija bo tako domačim kot tujim obiskovalcem omogočila cenovno ugoden avtobusni prevoz med dvema najbolj obiskanima slovenskima turističnima krajema in italijanskim Trbižem.

 

Skupina Arriva Slovenija to poletje uvaja veliko pridobitev predvsem za turiste in pohodnike – dodatna čezmejna linija iz Ljubljane preko Kranjske Gore, Trbiža, čez Predel, mimo Loga pod Mangartom do Bovca in v obratni smeri, ki bo začela voziti 26. junija in bo od ponedeljka do sobote na voljo do konca avgusta.

 

Avtobus bo ustavljal tudi na železniški postaji Bosco Verde, v središču Trbiža in Rablja, ter ob za kopalce in veslače vse bolj priljubljenem Rabeljskem jezeru.

 

VOZNI RED:

Ljubljana-Kranjska Gora-Trbiž-Rabelj-Bovec

 

CENIK

 

Želimo vam varno in prijetno vožnjo.

 

Arriva Slovenija

 

*Opomba: 15. avgusta linija ne obratuje.

 

PLAKAT

LETAK

 

Več novic Pojdi nazaj

Novice

OBVESTILO: Sprememba v izvajanju avtobusnih prevozov na relaciji Hoče-Maribor

19.07.2018

Zaradi gradbenih del na cesti Hoče – Maribor je prišlo do sprememb pri izvajanju avtobusnih prevozov.
Več o tem

Spremembe pri izvajanju linij na relaciji Ledinek – Trate/Muri grad

18.07.2018

Obveščamo vas, da bo zaradi popolne zapore ceste na področju Svete Ane v Slovenskih Goricah od 18. 7. 2018 do 31. 8. 2018 oz. dokončanja del, prišlo do spremembe pri izvajanju linij na relaciji Ledinek – Trate/Muri grad.
Več o tem

Popolna zapora rondoja na Mlaki

13.07.2018

Obveščamo vas, da bo v soboto 14. 7. od 3.00 do 18.00 vpeljana popolna zapora rondoja na Mlaki. Zaradi popolne zapore bodo avtobusi, na progi 7 in na relaciji Kranj-Golnik-Kranj, vozili po obvozu po Pokopališki ulici.
Več o tem