Novice | Arriva

OBVESTILO//AVVISO: Sprememba izvajanja prometa v mestnem prometu Koper

Koper, 24.07.2017

Obveščamo vas, da zaradi del na krožišču pri Koprskem zaporu avtobusi mestnega prometa, od torka 25. 7. 2017 do preklica, ne bodo vozili do postajališča pri Supernovi. // Si avvisa che in seguito ai lavori sulla rotonda presso il Carcere di Capodistria, gli autobus delle linee urbane non serviranno la fermata presso Supernova.
Več o tem

25. seja skupščine družbe Arriva Štajerska d.d.

Maribor, 21.07.2017

Na podlagi določb Zakona o gospodarskih družbah in Statuta delniške družbe Arriva Štajerska, družba za prevoz potnikov, d.d., Meljska cesta 97, Maribor, uprava družbe sklicuje 25. sejo skupščine družbe Arriva Štajerska, družba za prevoz potnikov, d.d.

OBVESTILO//AVVISO: Spremenjeno izvajanje linij 5 in 6 mestnega prometa Koper

Koper, 17.07.2017

Obveščamo vas, da bo zaradi zaprtja Obalne ceste na relaciji Žusterna priključek na Krožno cesto, od srede 19.7 dalje, spremenjeno izvajanje linij 5 in 6 mestnega prometa Koper v smeri Koper-Žusterna-Markovec Center za Gradom.//Si avvisano i gentili utenti, che in occasione dell'apertura della Strada Costiera sulla tratta Žusterna connessione con la Circonvallazione, da mercoledì 19.7 in poi vi saranno delle modifiche dei trasporti urbani di Capodistria alle linee 5 e 6 nella direzione Capodistria-Žusterna-Markovec Center za Gradom.
Več o tem

Piranski mestni avtobusi z brezplačnim internetom

Koper, 13.07.2017

Po novem brezplačni internet tudi na avtobusih mestnega prometa Piran.

PREKLIC: Obvoz zaradi zapore Ljubljanske ceste v Kranju

Ljubljana, 12.07.2017

OBVEŠČAMO, DA JE PROMET PREKO ŽELEZNIŠKA NADVOZA SPROŠČEN. AVTOBUSI VOZIJO PO OBIČAJNI POTI.
Več o tem

Page 1 of 9612345...102030...Last »