Novice | Arriva

OBVESTILO: Sprememba v izvajanju avtobusnih prevozov na relaciji Hoče-Maribor

Maribor, 19.07.2018

Zaradi gradbenih del na cesti Hoče – Maribor je prišlo do sprememb pri izvajanju avtobusnih prevozov.

Spremembe pri izvajanju linij na relaciji Ledinek – Trate/Muri grad

Maribor, 18.07.2018

Obveščamo vas, da bo zaradi popolne zapore ceste na področju Svete Ane v Slovenskih Goricah od 18. 7. 2018 do 31. 8. 2018 oz. dokončanja del, prišlo do spremembe pri izvajanju linij na relaciji Ledinek – Trate/Muri grad.

Popolna zapora rondoja na Mlaki

Kranj, 13.07.2018

Obveščamo vas, da bo v soboto 14. 7. od 3.00 do 18.00 vpeljana popolna zapora rondoja na Mlaki. Zaradi popolne zapore bodo avtobusi, na progi 7 in na relaciji Kranj-Golnik-Kranj, vozili po obvozu po Pokopališki ulici.
Več o tem

Spremembe pri izvajanju linij na relaciji Maribor – Ptuj zaradi zapore ceste pri Ptujskem mostu

Ptuj, 13.07.2018

Obveščamo vas, da bo zaradi popolne zapore ceste pri Ptujskem mostu na od 14. 7. 2018 do 15. 7. 2018 prišlo do spremembe pri izvajanju linij na relaciji Maribor – Ptuj.
Več o tem

OBVESTILO/AVVISO: Sprememba v izvajanju linij mestnega prometa Koper na območju Markovca 17. in 18.7.

Koper, 12.07.2018

Obveščamo vas, da se zaradi popolne zapore Beblerjeve ulice 17. in 18. 7. 2018 spremenjeno izvajanje linij mestnega prometa Koper na območju Markovca./Si avvisa la gentile clientela che a causa della chiusura della via Beblerjeva ulica nelle date 17 e 18.7.2018 verrà modificato il tragitto delle linee urbane nell'area di Markovec.
Več o tem

Page 1 of 12912345...102030...Last »