Mestni promet Piran | Arriva

Mestni promet Piran

Piran_1Družba Arriva Dolenjska in Primorska v prvi vrsti skrbi za varen, zanesljiv in nemoten javni prevoz na območju občine Piran ter okoliških naselij. Naša želja in cilj je poskrbeti za to, da bi avtobus postal najboljša alternativa osebnemu avtomobilu. 

Da bi meščankam in meščanom Novega mesta, pa tudi tistim, ki živijo v primestnih občinah in se na delo ali v šolo vsak dan vozijo v mesto, zagotovili kar najbolj udoben, varen in hiter prevoz, si  pri Arrivi prizadeva ekipa izkušenih sodelavcev.

Z nakupi novih, sodobnih, klimatiziranih in okolju prijaznih avtobusov, z rednimi izobraževanji voznikov, optimizacijo voznih redov ter številnimi drugimi projekti in ukrepi že sedaj nudimo kakovostno storitev javnega prevoza, z uresničevanjem naših dolgoročnih načrtov pa bomo poskrbeli, da bo javni prevoz v Piranu in okolici udobnejši, hitrejši in bolj praktičen od vožnje z osebnim avtomobilom.  

K temu pa lahko prispevamo tudi sami, kot prebivalci Pirana. Kako?

  • dajemo prednost avtobusom, saj to veča potovalno hitrost avtobusov
  • ne parkirajmo in ustavljajmo na postajališčih, saj to zmanjšuje varnost izvajanja javnega prevoza in ponovno zmanjšuje potovalno hitrost
  • držimo se pravil vedenja na avtobusu, saj s tem poskrbimo, da je vožnja z avtobusom tako za nas kot za druge potnike prijetnejša in varnejša
  • predvsem pa se večkrat peljimo z avtobusom, sedimo na kolo ali se po mestu odpravimo peš, saj tako prispevamo k čistejšemu okolju ter manjši zasedenosti cest v Piranu.

Vozni redi

MT-2011-CB-trialbusinMedinaMestni promet Piran

Aktualni vozni redi v mestnem prometu Piran.

 Vozni redi

Cenik

karticaMestni promet Piran

Veljaven cenik za vozovnice v mestnem prometu Piran

Aktualni cenik

Enotna mestna kartica Piran

kartica_SansV občino Piran prihaja sodobna in praktična enotna mestna kartica Piran. 

Spoznajte sodoben elektronski plačilni sistem, ki omogoča lažjo,  hitrejšo in bolj fleksibilno rabo javnega prevoza

 Več o tem

Splošni prevozni pogoji

20130912_130327

Splošni pogoji poslovanja družb skupine Arriva Slovenija.

Splošni pogoji poslovanja