Mestni promet Novo mesto | Arriva

Mestni promet Novo mesto

AP_NMDružba Arriva Dolenjska in Primorska v prvi vrsti skrbi za varen, zanesljiv in nemoten javni prevoz na območju mestne občine Novo mesto ter okoliških naselij. Naša želja in cilj je poskrbeti za to, da bi avtobus postal najboljša alternativa osebnemu avtomobilu. 

Da bi meščankam in meščanom Novega mesta, pa tudi tistim, ki živijo v primestnih občinah in se na delo ali v šolo vsak dan vozijo v mesto, zagotovili kar najbolj udoben, varen in hiter prevoz, si  v Arrivi prizadeva ekipa izkušenih sodelavcev.

Z nakupi novih, sodobnih, klimatiziranih in okolju prijaznih avtobusov, z rednimi izobraževanji voznikov, optimizacijo voznih redov ter številnimi drugimi projekti in ukrepi že sedaj nudimo kakovostno storitev javnega prevoza, z uresničevanjem naših dolgoročnih načrtov pa bomo poskrbeli, da bo javni prevoz v Novem mestu in okolici udobnejši, hitrejši in bolj praktičen od vožnje z osebnim avtomobilom.

K temu pa lahko prispevamo tudi sami, kot meščanke in meščani Novega mesta. Kako?

  • dajemo prednost avtobusom, saj to veča potovalno hitrost avtobusov
  • ne parkirajmo in ustavljajmo na postajališčih, saj to zmanjšuje varnost izvajanja javnega prevoza in ponovno zmanjšuje potovalno hitrost
  • držimo se pravil vedenja na avtobusu, saj s tem poskrbimo, da je vožnja z avtobusom tako za nas kot za druge potnike prijetnejša in varnejša
  • predvsem pa se večkrat peljimo z avtobusom, sedimo na kolo ali se po mestu odpravimo peš, saj tako prispevamo k čistejšemu okolju ter manjši zasedenosti cest v Novem mestu.

Vozni redi

vozni red_NMAktualni vozni redi v mestnem prometu Novo mesto

Vozni redi v mestnem prometu Novo mesto

Vozni redi

Cenik

cenik_KPVeljaven cenik Mestnega prometa Novo mesto

Veljaven cenik za vozovnice v mestnem prometu Novo mesto 

Aktualni cenik

Splošni prevozni pogoji

20130912_130327

Splošni pogoji poslovanja družb skupine Arriva Slovenija.

Splošni pogoji poslovanja