Arriva storitve | Arriva

Prevoz potnikov

Varno in udobno na poti s skupina Arriva Slovenija

DSC00652

Skupina Arriva Slovenija je eno izmed največjih avtobusnih podjetij v Sloveniji, ki opravlja transportne storitve prevoza potnikov za mestna, primestna in medmestna področja, kot tudi transportne storitve po naročilu in za različne institucije. 

Mestni promet

Mednarodni promet

Primestni in regionalni promet

Najemi avtobus

Dovolite da vas zapeljemo novim ciljem naproti.

AY-2009-newfleetdewsbury2

Avtobusi skupine Arriva Slovenija nudijo visoko stopnjo udobja in varnosti pri potovanju. 

Naši izkušeni vozniki in voznice, ki se na področju prevozov ponašajo z dolgoletnimi izkušnjami, vas bodo varno popeljali na vaš cilj. 

Pridobi ponudbo

Oglaševanje na avtobusih

AdAvtobusi z oglasnimi sporočili nenehno krožijo po mestih in njihovi okolici, ter s tem pripomorejo h kar največji prepoznavnosti oglasnih sporočil.

Tudi oglasne površine v avtobusih dosegajo odlične rezultate, saj so potnikom v avtobusu direktno izpostavljeni oglasnemu sporočilu, ki močno pritegne njihovo pozornost.

Kontakt

Odprodaja avtobusov

Prihranite čas in denar ter si na teh straneh oglejte ponudbo rabljenih avtobusov, ki jih ponuja Arriva v Sloveniji in širom Evrope. 

Kontaktna oseba za prodajo rabljenih avtobusov v Sloveniji je:

Robert Sešelj 

Tel.:+386 (0)41 394 440      

Pošlji spletno sporočilo

Odprodaja avtobusov

Turizem

Turistagent_1Storitve s področja turizma so bile že od nekdaj pomemben del naše ponudbe. Ker smo turistično ponudbo za naše stranke želeli še nadgraditi in popestriti, smo se v letu 2012 odločili ponovno obuditi turistično dejavnost pod blagovno znamko Potovalna agencija Turistagent. V letu 2015 pa se nam je pridružila tudi družba Alpetour – Potovalna agencija d.d. 

Alpetour              Turistagent 

Laboratorij za tahografe

PME_2PME – Laboratorij za tahografe v sklopu družbe Arriva Štajerska d.d. deluje kot neodvisna in nevtralna institucija, ki opravlja svojo dejavnost za notranje kot tudi zunanje naročnike.

Servis tahografov

INFO center

Informacijski center skupine Arriva Slovenija

Telefon: 090 74 11

info

(Cena za klice iz Telekomovega omrežja je 0,4172 EUR/klic, ceno za klice iz drugih omrežij določajo drugi operaterji.)

Kot vir informacij informatorjem služijo lastne, redno posodobljene baze podatkov ter spletne strani poslovnih partnerjev.

Informacije so vam na voljo od 06:00 do 18:00 ure od ponedeljka do petka, v soboto, nedeljo in ob praznikih je INFO center zaprt.

Z veseljem vas informiramo tudi na lokaciji INFO Centra, to je na Mlinski ulici 28 v Mariboru.