Skrb za zaposlene | Arriva

Skupaj smo Arriva

Naši zaposleni so v središču vsega, kar počnemo. 

 

13232_Arriva_EVP_Deliverables_Phase 1_Translation sheet_st2-page-001Naša blagovna znamka delodajalca – Skupaj smo Arriva Together we are Arriva –  opisuje Arrivo kot delodajalca. Čeprav imamo veliko samostojnih podjetij v kar 14-ih različnih državah po Evropi, smo na veliko načinov povezani. In prav to predstavlja pravo moč, vrednost in konkurenčno prednost skupine. Skupaj namreč delujemo kot skupina Arriva.

 

 Skupaj smo Arriva je naša obljuba vsem zaposlenim skupine Arriva, ne glede na državo v kateri delujejo, ne glede na vrsto prevoznih storitev, ki jih izvajajo ali službo, ki jo opravljajo. Obljubljamo, da bomo vsem zaposlenim nudili veliko izkušenj v zameno za njihovo predanost Arrivi in za odlično opravljanje dela.

 Internal Review P10 Slovenia-page-027

 

Več informacij najdete tudi v interaktivni knjižici Skupaj smo Arriva.

Zaposlitev in kariera

Prosto mesto v Arrivinem programu za diplomante

1504255_562749527126903_1514117973_o 

   

Delovno področje:

 

Tehnika

Lokacija:

 

Arriva v Sloveniji

Prijava do:

 

30. 6. 2017

 

Zaposlitev v skupini Arriva

 

Arriva je eden največjih ponudnikov storitev na področju potniškega prometa v Evropi, ki zaposluje več kot 60.000 ljudi v 14-ih državah in vsako leto prepelje več kot 2,2 milijarde potnikov.

 

Arriva je del Deutsche Bahn (DB), vodilnega ponudnika prevoznih in logističnih storitev. Kot divizija Deutsche Bahna je Arriva odgovorna za rast in razvoj na področju regionalnih potniških prevozov Deutsche Bahna izven Nemčije.

 

 

Skupina Arriva Slovenija je največja skupina avtobusnih podjetij v Sloveniji, ki opravlja transportne storitve prevoza potnikov za mestna, primestna in medmestna področja, kot tudi transportne storitve po naročilu in za različne institucije. Prav tako visok tržni delež dosega s turistično dejavnostjo.

 

Skupina zaposluje 975 ljudi, ki upravljajo 545 vozili. Deluje v skoraj vseh večjih mestih v Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Kranj, Koper, Novo mesto, Ptuj, Piran, Il. Bistrica, Sl. Bistrica) in jih medsebojno povezuje. Skupina opravlja tudi prevoz potnikov na mednarodnih linijah, predvsem z Italijo in Avstrijo ter s Hrvaško, Bosno in Hercegovino in Srbijo.

 

 

Program

 

Arrivin program za diplomante je 18-mesečni program za privabljanje in razvoj mladih talentov.

 

V sklopu Arrivinega programa za diplomante boste spoznali vse vidike poslovanja.  Obstaja tudi možnost dela v tujini, v eni od 14 evropskih držav, v katerih deluje Arriva. Udeležili se boste različnih dogodkov in modulov usposabljanja, kjer boste pridobili znanje o poslovanju, strategiji in poslovnih modelih ter srečali višje strokovne sodelavce Arrive in diplomante iz drugih držav. Poleg vaše glavne naloge boste z ostalimi Arrivinimi diplomanti sodelovali na skupnem mednarodnem projektu. Pri vašem izobraževanju vas bo skrbno spremljal in podpiral vaš mentor. Tako boste postali tudi del mednarodnega Arrivinega omrežja diplomantov.

 

Vaš razvoj bomo podpirali tudi po zaključenem Arrivinem programu za diplomante. Pokažite nam dobre rezultate in odprli vam bomo najboljše možnosti za vašo nadaljnjo pot in napredovanje pri Arrivi.

 

 

Iščemo

 

Za Arriva program za diplomante iščemo diplomante za delovno področje tehnika. Po uspešnem zaključku Arrivinega programa za diplomate vam bomo odprli najboljše možnosti za vašo nadaljnjo pot in napredovanje.

 

kare 

 

 

Iščemo kandidate, ki izpolnjujejo naslednje zahteve:

–          zaključen študij prometne smeri,

–          do 2 leti delovnih izkušenj,

–          zavzet odnos do dela v mednarodnem, večkulturnem okolju,

–          vodstveni potencial in/ali znatno strokovno znanje,

–          odlične komunikacijske sposobnosti in tekoče znanje angleškega jezika,

–          pripravljenost za učenje in ciljna usmerjenost ter odprtost do zaposlitvene mobilnosti (mednarodna/znotraj Slovenije),

–          ciljna usmerjenost in hitro osvajanje znanj,

–          odprtost za eksperimentiranje in inovacije ter

–          sposobnost kreativnega razmišljanja in razmišljanja izven okvirjev.

 

Izberite razgibano prihodnost in nam pošljite vašo prijavo. Mogoče boste že letos eden od kandidatov za Arrivin program za diplomante, ki se začne 1. septembra 2017.

 

Kandidate prosimo, da pošljejo svoj življenjepis in motivacijsko pismo do 30. 6. 2017 na e-naslov: posta@arriva.si. Priložite lahko tudi priporočila in dodatne dokumente, ki  bi lahko bili pomembni za vašo prijavo.

 

Naše objave spremljajte na:

W: www.arrivagraduate.com

W: www.arriva.si

Zakaj izbrati Arrivo?

Posel

Vsako mesto, pokrajina in okolje je edinstveno. Enaka, že oblikovana rešitev ne more povsod učinkovito delovati. Zaradi tega ponujamo vsem našim strankam rešitve, ki so prilagojene posebej zanje.

Zagotovimo jim lahko prevozna sredstva, promet in storitve, ki vključujejo vse od čiščenja do raznih priročnih trgovin. Lahko pa se stranke odločijo izključno za naročilo prevoza, medtem ko je drugi izvajalec odgovoren za vse druge dejavnosti. Prepričani smo, da fleksibilnost in prilagodljivost oblikujeta najboljše rešitve za naše stranke in potnike, kakor tudi za nas same.

Prizadevamo si, da ob vsakem času ponudimo našim strankam odlične storitve.

Prilagajamo se potrebam vsakega posameznega potnika in po naših najboljših močeh izvajamo storitve tako, da presegajo pričakovanja. 

Naša osnovna načela

Zaposlitev

zaposleni

Kot naše delo ni samo vožnja vozil, pač pa prevoz ljudi, tako naše največje bogastvo niso avtobusi, vlaki, tramvaji in trajekti, pač pa naši zaposleni.

Noben avtobus se ne more premakniti brez voznika in noben potnik ne more prejeti pomoči in storitve brez žensk in moških, ki delajo za skupino Arriva Slovenija.

Razvijamo naša vozila in storitve, vendar je prav tako pomemben razvoj naših zaposlenih, izboljševanje njihovih sposobnosti, motivacije in vključevanja.

 www.arrivajobs.co.uk 

www.arrivaearlycareers.com