Skrb za zaposlene | Arriva

Skupaj smo Arriva

Naši zaposleni so v središču vsega, kar počnemo. 

 

13232_Arriva_EVP_Deliverables_Phase 1_Translation sheet_st2-page-001Naša blagovna znamka delodajalca – Skupaj smo Arriva Together we are Arriva –  opisuje Arrivo kot delodajalca. Čeprav imamo veliko samostojnih podjetij v kar 14-ih različnih državah po Evropi, smo na veliko načinov povezani. In prav to predstavlja pravo moč, vrednost in konkurenčno prednost skupine. Skupaj namreč delujemo kot skupina Arriva.

 

 Skupaj smo Arriva je naša obljuba vsem zaposlenim skupine Arriva, ne glede na državo v kateri delujejo, ne glede na vrsto prevoznih storitev, ki jih izvajajo ali službo, ki jo opravljajo. Obljubljamo, da bomo vsem zaposlenim nudili veliko izkušenj v zameno za njihovo predanost Arrivi in za odlično opravljanje dela.

 Internal Review P10 Slovenia-page-027

 

Več informacij najdete tudi v interaktivni knjižici Skupaj smo Arriva.

Prosta delovna mesta

ARRIVA ŠTAJERSKA D.D.

 

6. 10. 2018 VOZNIK AVTOBUSA (m/ž)

 

ARRIVA ALPETOUR D.O.O.

 

10. 1. 2018 VOZNIK AVTOBUSA (m/ž)

Zakaj izbrati Arrivo?

Posel

Vsako mesto, pokrajina in okolje je edinstveno. Enaka, že oblikovana rešitev ne more povsod učinkovito delovati. Zaradi tega ponujamo vsem našim strankam rešitve, ki so prilagojene posebej zanje.

Zagotovimo jim lahko prevozna sredstva, promet in storitve, ki vključujejo vse od čiščenja do raznih priročnih trgovin. Lahko pa se stranke odločijo izključno za naročilo prevoza, medtem ko je drugi izvajalec odgovoren za vse druge dejavnosti. Prepričani smo, da fleksibilnost in prilagodljivost oblikujeta najboljše rešitve za naše stranke in potnike, kakor tudi za nas same.

Prizadevamo si, da ob vsakem času ponudimo našim strankam odlične storitve.

Prilagajamo se potrebam vsakega posameznega potnika in po naših najboljših močeh izvajamo storitve tako, da presegajo pričakovanja. 

Naša osnovna načela

Zaposlitev

zaposleni

Kot naše delo ni samo vožnja vozil, pač pa prevoz ljudi, tako naše največje bogastvo niso avtobusi, vlaki, tramvaji in trajekti, pač pa naši zaposleni.

Noben avtobus se ne more premakniti brez voznika in noben potnik ne more prejeti pomoči in storitve brez žensk in moških, ki delajo za skupino Arriva Slovenija.

Razvijamo naša vozila in storitve, vendar je prav tako pomemben razvoj naših zaposlenih, izboljševanje njihovih sposobnosti, motivacije in vključevanja.

 www.arrivajobs.co.uk 

www.arrivaearlycareers.com