Skrb za zaposleneOpportunities at Arriva | Arriva

Skupaj smo Arriva

Naši zaposleni so v središču vsega, kar počnemo. 

 

13232_Arriva_EVP_Deliverables_Phase 1_Translation sheet_st2-page-001Naša blagovna znamka delodajalca – Skupaj smo Arriva Together we are Arriva –  opisuje Arrivo kot delodajalca. Čeprav imamo veliko samostojnih podjetij v kar 14-ih različnih državah po Evropi, smo na veliko načinov povezani. In prav to predstavlja pravo moč, vrednost in konkurenčno prednost skupine. Skupaj namreč delujemo kot skupina Arriva.

 

 Skupaj smo Arriva je naša obljuba vsem zaposlenim skupine Arriva, ne glede na državo v kateri delujejo, ne glede na vrsto prevoznih storitev, ki jih izvajajo ali službo, ki jo opravljajo. Obljubljamo, da bomo vsem zaposlenim nudili veliko izkušenj v zameno za njihovo predanost Arrivi in za odlično opravljanje dela.

 Internal Review P10 Slovenia-page-027

 

Več informacij najdete tudi v interaktivni knjižici Skupaj smo Arriva.

Prosta delovna mesta

DELOVNO MESTO: Finančni knjigovodja VI (m/ž)

 

 

Arriva Štajerska d.d. Maribor, ki je del skupine Arriva Slovenija, zaradi reorganizacije poslovanja in centralizacije finančno računovodskih funkcij, v svoje vrste vabi 3 nove sodelavce/ke v finančno-računovodski službi. Za našo uspešno ekipo v Sloveniji iščemo motivirane Finančne knjigovodje.

 

 

Kraj dela: Maribor

Arriva corporate logo - Frutiger Bold JPG

 

OPIS DELOVNEGA MESTA

Delo bo zajemalo predvsem opravljanje sledečih nalog:

 • vnos računov,
 • prenos v glavno knjigo,
 • vse vrste knjiženja in obračunov,
 • priprava plačil,
 • sodelovanje pri pripravi poslovnih in davčnih bilanc,
 • mesečno vkalkuliranje stroškov za potrebe poročanja,
 • saldakonti,
 • urejanje računovodske dokumentacije,
 • priprava računovodskih poročil.

 

PRIČAKUJEMO

 • vsaj deset let izkušenj v računovodstvu oziroma z višješolsko izobrazbo in vsaj štiriletnimi izkušnjami v računovodstvu
 • dobro znanje angleškega jezika
 • dobro poznavanje računalniških orodij (Outlook, Office, Excel, Word)

 

Ustrezni kandidati/ke so poslovno, ciljno in teamsko orientirani, zavzeti, natančni in zanesljivi.    

 

KAJ NUDIMO:

 • Zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo največ 6 mesecev.

 

Vaše prijave pričakujemo v slovenskem in angleškem jeziku na e-naslov olga.rudl(at)arriva.si najpozneje do 10. marca 2017.

 

Zakaj izbrati Arrivo?

Posel

Vsako mesto, pokrajina in okolje je edinstveno. Enaka, že oblikovana rešitev ne more povsod učinkovito delovati. Zaradi tega ponujamo vsem našim strankam rešitve, ki so prilagojene posebej zanje.

Zagotovimo jim lahko prevozna sredstva, promet in storitve, ki vključujejo vse od čiščenja do raznih priročnih trgovin. Lahko pa se stranke odločijo izključno za naročilo prevoza, medtem ko je drugi izvajalec odgovoren za vse druge dejavnosti. Prepričani smo, da fleksibilnost in prilagodljivost oblikujeta najboljše rešitve za naše stranke in potnike, kakor tudi za nas same.

Prizadevamo si, da ob vsakem času ponudimo našim strankam odlične storitve.

Prilagajamo se potrebam vsakega posameznega potnika in po naših najboljših močeh izvajamo storitve tako, da presegajo pričakovanja. 

Naša osnovna načela

Zaposlitev

zaposleni

Kot naše delo ni samo vožnja vozil, pač pa prevoz ljudi, tako naše največje bogastvo niso avtobusi, vlaki, tramvaji in trajekti, pač pa naši zaposleni.

Noben avtobus se ne more premakniti brez voznika in noben potnik ne more prejeti pomoči in storitve brez žensk in moških, ki delajo za skupino Arriva Slovenija.

Razvijamo naša vozila in storitve, vendar je prav tako pomemben razvoj naših zaposlenih, izboljševanje njihovih sposobnosti, motivacije in vključevanja.

 www.arrivajobs.co.uk 

www.arrivaearlycareers.com