INTEGRAL AVTO d.o.o. JESENICE | Arriva

INTEGRAL AVTO d.o.o. JESENICE

Družba v sedanji obliki organiziranosti posluje od 1.2.2006 in sicer kot hčerinska firma Arriva Alpetour, ki je s tem dnem pripojila firmo Integral Jesenice d.d.

 

Naše izkušnje na področju prodaje, servisiranja in tehničnih pregledov motornih vozil so precej daljše, kot je stara družba Integral avto Jesenice, saj so vse te dejavnosti delovale že v okviru družbe Integral Jesenice, d.d., v istih prostorih, s pretežno istim kadrom.

 

Prvi začetki servisiranja motornih vozil segajo že v leto 1951, od leta 1974 je servis na današnji lokaciji. Konec osemdesetih letih smo se preusmerili v program Volkswagen in postali pooblaščeni serviser in prodajalec Volkswagnovih vozil. Prodaja vozil Volkswagen in VW Gospodarska vozila poteka v novem servisno-prodajnem salonu, vozila Škoda prodajamo v novem salonu od novembra 2015.

 

Smo pooblaščeni serviser za vozila iz programa Volkswagen, VW Gospodarska vozila, Audi in Škoda.

 

Redne tehnične preglede opravljamo že od leta 1965, od leta 1992 v novi hali za tehnične preglede na Jesenicah, od leta 2003 pa tudi v Lescah.

 

Na področju avtomobilske stroke ponujamo strankam vse storitve na enem mestu: nakup vozila, servis, ličarske in kleparske storitve za vse tipe vozil, tehnični pregled, upravni postopki v zvezi z registracijo, zavarovanje, nakup nadomestnih delov in dodatne opreme.

 


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/arriva.si/public_html/wp-content/themes/arriva_si/_layout/fullwidth_sidebar.php on line 88