Družbe skupine Arriva Slovenija | Arriva

Družbe skupine Arriva Slovenija

MT-110201-CB-maltadriversand buscloseup.JPG

Skupina Arriva Slovenija je največja skupina avtobusnih podjetij v Sloveniji, ki opravlja transportne storitve prevoza potnikov za mestna, primestna in medmestna področja, kot tudi transportne storitve po naročilu in za različne institucije. Prav tako visok tržni delež dosega s turistično dejavnostjo.

Skupina zaposluje okrog  975 ljudi, ki upravljajo z 545 vozili. Delujemo v skoraj vseh večjih mestih v Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Kranj, Koper, Novo mesto, Ptuj, Piran, Il.BIstrica, Sl. Bistrica, Portorož) in jih medsebojno povezuje. Prav tako skupina opravlja prevoz potnikov na mednarodnih linijah, predvsem z Italijo in Avstrijo ter z Hrvaško, Bosno in Hercegovino in Srbijo.

Arriva Štajerska

Razvoj javnega cestnega potniškega prometa na področju severovzhodne Slovenije, ki pokriva mariborsko regijo, je povezan z imenom Arriva Štajerska.

O nas

Arriva Dolenjska in Primorska

Podjetje Arriva Dolenjska in Primorska je glavni avtobusni prevoznik na območju Dolenjske in Primorske regije ter v prestolnici Ljubljani in njeni širši okolici. 

O nas

Arriva Kam-Bus

Arriva Kam-Bus je s svojo osnovno dejavnostjo medkrajevnega in drugega cestnega potniškega prometa  pomemben prevoznik na območju Kamnika in okolice. Z dnevnimi povezavami do glavnega mesta Ljubljane zagotavlja mobilnost številnim dnevnim migrantom.  

 O nas

Arriva Alpetour

Arriva Alpetour je s svojo osnovno dejavnostjo medkrajevnega in drugega cestnega potniškega prometa  največji prevoznik na območju Gorenjske. Prav tako visok tržni delež dosega z dejavnostjo občasnih prevozov in turistično dejavnostjo, kjer širi poslovalnično mrežo tudi izven meja gorenjske regije.

 O nas

INTEGRAL AVTO

Tradicija, kakovost in strokovnost so vrednote, s katerimi se ponašamo na trgu že več kot 50 let. Ponosni smo, da lahko našim strankam ponudimo celovito paleto kakovostnih storitev in tako sledimo njihovi željam in potrebam.
O nas

INFO center

Informacijski center skupine Arriva Slovenija

Telefon: 090 74 11

info

(Cena za klice iz Telekomovega omrežja je 0,4172 EUR/klic, ceno za klice iz drugih omrežij določajo drugi operaterji.)

Kot vir informacij informatorjem služijo lastne, redno posodobljene baze podatkov ter spletne strani poslovnih partnerjev.

Informacije so vam na voljo od 06:00 do 18:00 ure od ponedeljka do petka, v soboto, nedeljo in ob praznikih je INFO center zaprt.

Z veseljem vas informiramo tudi na lokaciji INFO Centra, to je na Mlinski ulici 28 v Mariboru.