Aktualne spremembe v prometu | Arriva

Posebni vozni redi

Aktualne spremembe v prometu  

 

Potuj z Arrivo

Potuj z Arrivo

Na območjih, kjer skupina Arriva izvaja javni linijski avtobusni promet ali mestni promet, prevoz potnikov zagotovljamo vse dni v letu, vendar v različnem obsegu.

Vozni redi mestnih avtobusov se zaradi različnih dogodkov pogosto spreminjajo. Najbolj pogosto vozijo avtobusi pozimi in med tednom, v času jutranjih in popoldanskih prometnih konic. V času šolskih počitnic, praznikov in ob koncih tedna avtobusi vozijo redkeje.

Posebni režimi obratovanja veljajo tudi ob 1. novembru in v božično-novoletnem obdobju, v mestih pa so zaradi številnih prireditev, del na cestah in obiskov političnih delegacij pogosti tudi krajši in daljši obvozi

 

Tukaj boste pravočasno dobili vse informacije, ki jih potrebujete za načrtovanje svojih vsakodnevnih poti po Slovenij ali po vašem mestu, in si prihranili mnogo časa. 

 

 

INFO center

Informacijski center skupine Arriva Slovenija

Telefon: 090 74 11

info

(Cena za klice iz Telekomovega omrežja je 0,4172 EUR/klic, ceno za klice iz drugih omrežij določajo drugi operaterji.)

Kot vir informacij informatorjem služijo lastne, redno posodobljene baze podatkov ter spletne strani poslovnih partnerjev.

Informacije so vam na voljo od 06:00 do 18:00 ure od ponedeljka do petka, v soboto, nedeljo in ob praznikih je INFO center zaprt.

Z veseljem vas informiramo tudi na lokaciji INFO Centra, to je na Mlinski ulici 28 v Mariboru.