Impresum | Arriva

Pravne informacije

Namen teh spletnih strani je podati splošne informacije, informacije o poslovanju  ter informacije o storitvah družb Arriva Štajerska d.d. in Arriva Dolenjska in Primorska d.o.o. v nadaljevanju skupina Arriva Slovenija. 

Arriva Slovenija je in bo poskušal z vso potrebno skrbnostjo zagotavljati točnost in ažurnost  vsebin na teh spletnih straneh, vendar pa ne prevzema nikakršnih odgovornosti o njihovi točnosti in celovitosti. Tako Arriva Slovenija kot tudi katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani v nobenem primeru  ne more odgovarjati za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz uporabe, nezmožnosti dostopa in/ali obstojem teh spletnih strani in/ali informacij, ki jih te spletne strani vsebujejo kot tudi za  kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v vsebini teh spletnih strani.

 

Te spletne strani vsebujejo informacije o tretjih in povezave s spletnimi stranmi tretjih. Ker Arriva Slovenija nima vpliva oz. nadzora nad točnostjo in/ali ne pozna vsebine  informacij, ki se nahajajo na spletnih straneh tretjih, ne more jamčiti in tudi ne prejemati pritožb o točnosti vsebine teh spletnih strani kot tudi ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino spletnih strani tretjih, do katerih nudi povezavo oz. link.

 

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene pri čemer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, ki jih vsebujejo te spletne strani, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez predhodne pisne odobritve skupine Arriva Slovenija. 

Zaradi zmožnosti dostopa do nekaterih spletnih strani, se v obiskovalčev računalnik odložijo določene informacije oz. “piškotki”. Namen teh piškotkov je, da nam lahko povedo kako in katere strani obiskujejo ljudje in v kakšnem številu. 

Arriva Slovenija si pridržuje pravico, da spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in brez predhodnega obvestila oz. opozorila. Prav tako Arriva Slovenija ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice teh sprememb.

Impresum

ARRIVA ŠTAJERSKA D.D.

Meljska cesta 97

2000 MARIBOR  

T: +386 (1) 5471 180

F: +386 (0)1 5471 192 

E: info@arriva.si

št. reg.: Okrožno sodišče Maribor 062/100873

 

Predsednik uprave: BO KARLSSON

 

Za vsebino je odgovoren: WEBMASTER

 

Koncept, design in realizacija:

SMART WEB SOLUTIONS

Savski nasip 7a

11070 Novi Beograd

phone: + 381 65 88 60 801

phone: + 381 11 6 555 701

e-mail: office@smartweb.rs