News | Arriva

(Slovenščina) OBVESTILO/AVVISO: Mestni promet Koper

Koper, 18.01.2017

(Slovenščina) Obveščamo vas, da bo avtobusno postajališče Kosovelov trg zaradi del na Vojkovem nabrežju začasno izven uporabe. // Vi informiamo che la fermata Piazza Srečko Kosovel sara fuori uso per lavori in corso per questa settimana.

(Slovenščina) Spremembe odhodov na relaciji Sl. Bistrica Impol - Sl. Bistrica – Maribor

Maribor, 17.01.2017

(Slovenščina) Dne 23. 1. 2017 stopijo v veljavo spremembe odhodov na relaciji Sl. Bistrica Impol - Sl. Bistrica – Maribor.

(Slovenščina) Spremembe v obratovanju linije Nova Gorica-Ljubljana-Nova Gorica zaradi zapore ceste

Ljubljana, 17.01.2017

(Slovenščina) Povezava Nova Gorica-Ljubljana-Nova Gorica zaradi zapore ceste poteka preko Črnega vrha. Potnikov v Ajdovščini trenutno ne pobiramo.

(Slovenščina) Obvestilo o spremembi pomembnih deležev družbe Arriva Štajerska d.d.

09.01.2017

(Slovenščina) V skladu z določili Zakona o trgu finančnih instrumentov družba Arriva Štajerska d.d. objavlja naslednje sporočilo: »Na podlagi določil Zakona o trgu finančnih instrumentov Arriva Štajerska d.d. Ljubljana objavlja obvestilo o spremembi pomembnega deleža, kot izhaja iz priloženega obrazca.«

Change in public bus traffic lines operation on area of Ptuj and Pesnica pri Mariboru

Maribor, 05.01.2017

On 9 January 2017, on the area of Ptuj and Pesnica pri Mariboru, some departures will no longerto operated.

Page 1 of 7912345...102030...Last »