City transport Jesenice | Arriva

City transport Jesenice

Avtobusi v jeseniškem mestnem prometu povezujejo okolico in bivalna naselja Jesenic z železniško postajo, bolnico, tovarnami (Acroni, Sumida …), območjem Stare Save (tržnica) in središčem mesta.

 

Prevoz se izvaja vse dni v letu od ponedeljka do nedelje. V jutranji in opoldanski konici so vozni redi v največji meri prilagojeni zaposlenim, dijakom in učencem. V tem času večina linij obratuje s polurnim intervalom. Izven konic avtobusi vozijo najmanj vsako uro.

 

Proge oz. linije mestnega prometa so razdeljene na tri cone – CONA A, CONA A+B in CONA A+B+C. Vozovnica velja v coni mestnega prometa in na relaciji v linijskem prometu za katero je kupljena. Vozovnico za eno vožnjo je mogoče kupiti pri vozniku, ostale vozovnice pa v turistični poslovalnici na Jesenicah.

 

V nadaljevanju so priloženi vozni redi za linije mestnega prometa do naselij Straža, Pristava, Planina pod Golico in za območje Podmežakle.

 

Vozne rede za ostala območja mestnega prometa, kjer lahko koristite tudi medkrajevne avtobusne linije pa si lahko pogledate v iskalniku za vozne rede s vpisom vaše odhodne in namembe postaje. Za izpis voznega reda pa izberite prikaz splošnega voznega reda.

 

Za dodatne informacije nas pokličite na tel: 04 58 09 752.

 

INFO centre

INFO Centre of group Arriva Slovenia

Phone number for calls within Slovenia:

090 74 11

info

(fixed call cost from Telekom 0,4172 EUR/call, costs for calls from other operators defines each operator.)

Our operators use internal, regularly updated databases and websites of our business partners to provide our callers with accurate data.

Information at out INFO centre are at your disposal from 6.00 till 18.00 o’clock at workdays, at Saturdays,  Sundays and on holidays our INFO Centre is closed.

We will provide you with information also at the location of our INFO centre; this is at Mlinska ulica 28 in Maribor.